100 % kožna futrola za kartice braon kesten

2.200,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

100 % kožna futrola za kartice braon kesten  • ova u potpunosti kožna futrola je namenjena svima koji su skloni da se vezuju za stvari koje dugo traju, stoga je idealna kao poklon jer joj je period uportrebe praktično neograničen.
  • futrola je od prirodne goveđe kesten braon RUČNO BOJENE kože (goveđeg vrata).
  • 6 (12 kartica) slotova za kartice u koje po potrebi može stati i po dve kartice tako da je ukupan broj plastičnih kartica koji se može nositi u ovom modelu 12.
  • dimenzije zatvorenog novčanika/futrole: 7 cm x 10 cm x 1,5 cm.
  • trenutno raspoložive boje: golubije siva (plava), kesten braon, zelena, braon zelena, crvena i narandžasta
  • artikal je u potpunosti izrađen od prirodne ručno bojene kože i konca i bez upotrebe plastičnih slotova za kartice, metalnih drikera ili drugih netradicionalnih materijala. 
  • svaka futrola / novčanik se šalje u transportnoj kartonskoj kutijici
  • po zahtevu kupca uz novčanik se BESPLATNO može dobiti i ukrasna kutijica.Fotografije kutijica.

Maksimalno funkcionalan kožni novčanik / futrola za sve neophodne plastične kartice: zdravstvenu knjižicu, ličnu kartu, platne kartice, vozačku dozvolu, lojaliti karte, članske karte itd... Futrole su izrađene po tradicionalnoj tehnologiji starih zanata i u potpunosti je HAND MADE a na osnovu sertifikata Ministarstva ekonomije Republike Srbije. Kožne futrolice su rađene od italijanske kože i ručno bojene italijanskim bojama za kožu.

Tradicionalni kvaliteni materijal kao i tradicionalne metode izrade bez upotrebe veštačkih materijala su garant trajnosti ovog novčanika za kartice i čine ga praktično neuništivim. Sva kožna galanterija koja je rađena od vegetabl kože, može imati trajnost više desetina godina.

 

Poručivanje je moguće izvršiti putem:

Webshopa: www.sveodkoze.rs    

Telefona: (Poziv, SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca bilo gde u Srbiji u roku od 1 - 2 radna dana. Novčanik se plaća pouzećem kuriru brze pošte. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina