Veliki tamno braon kožni novčanik i kaiš

6.000,00  RSD 6.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki tamno braon kožni novčanik i kaiš


Ova kombinacija kožnog kaiša i kožnog novčanika se u velikoj meri slaže iako nije ista koža, stil i boja su slični.

Kombinacija je namenjena onima koji cene funkcionalne i praktične modele novčanika i vole kaiševe bez štepova i žljebova. Veliki kožni novčanik King je više klasičan model i zajedno sa kaišem bez štepova je namenjen ozbiljnijim muškarcima. 

Na fotografijama je veliki muški kožni novčanik King tamno braon. Sve muške kožne novčanike u braon boji, možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni novčanici.

Na fotografijama je kaiš od boks kože za pantalone i farmerice Brando bez štepova. Sve muške kožne kaiševe u braon boji možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Veliki kožni novčanik King.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina