Veliki tamno braon brušeni držač za kartice i novac (Big Dark Brown Brushed Leather Card Holder)

2.290,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki tamno braon brušeni držač za kartice i novac (Big Dark Brown Brushed Leather Card Holder)


  • dimenzije: 12cm x 9,2cm - u ponudi je i identični tamno braon brušeni kožni držač za kartice i novac manjih dimenzija (11cm x 8cm cena ;1690 din)
  • držač za kartice i papirni novac - card holder je dostupan u dve boje: crnoj i tamno braon brušenoj ali i u manjim dimenzijama (11cm x 8cm ; cena 1690 din)
  • po četiri odeljka za kartice sa obe strane, po jedan dodatni džep sa desne strane holdera i veći džep (slot) sa gornje strane
  • u svakom slotu je moguće staviti i po dve kartice tako da je u holderu moguće nositi i više od 20 kartica ili papirni novac.
  • ovaj model držača za kartice i papirni novac je popularan među svima koji ne vole prenatrpane klasične novčanike i cene minimalistički stil. Futrola za kartice i dokumanta ovog tipa je omiljena među svima koji nose odela, ne koriste gvozdeni novac i za plaćanje pretežno koriste platne kartice.
  • teleća prirodna koža je garant dugotrajnosti i kvaliteta ovog modela novčanika

 

Veliki držač za kartice se može poručiti putem:

Webshopa: www.sveodkoze.rs    

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)  

BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Proizvodi se isporučuju na adresu kupca u roku od 1 - 2 radna dana. Plaćanje je pouzećem kuriru brze pošte ili platnom karticom pre slanja artikla. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina