NOVO
8%

Veliki plavi kožni novčanik i plavi kaiš

6.000,00  RSD 6.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki plavi kožni novčanik i plavi kaiš


Koža od koje su rađena ova dva artikla nije ista. Koža od koje je rađen novčanik je intenzivnije plave boje i sa sjajem dok je kaiš od tamnije plave boje i bez saja. Ipak, proizvodi se po stilu slažu i zajedno predstavljaju atraktivan izbor za poklon.

Kombinacija je namenjena onima koji cene funkcionalne i praktične modele novčanika ali ne žele da odstupe od moderniije varijante i stila. Veliki kožni novčanik King je više klasičan model a plava glatka i sjajna boks koža ga čini još elegantnijim i atraktivnijim od npr. istog crnog novčanika. Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima koji ne žele da nose crnu kombinaciju i koji cene elegantnije proizvode.

Na fotografijama je veliki muški kožni novčanik King plavi. Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je univerzalni muški kožni kaiš za farmerice i pantalone teget. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Veliki kožni novčanik King.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina