Veliki plavi brušeni kožni novčanik i plavi brušeni kaiš za farmerice

6.000,00  RSD 6.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki plavi brušeni kožni novčanik i plavi brušeni kaiš za farmerice


Ova kombinacija kožnog kaiša i kožnog novčanika se u velikoj meri slaže iako nije ista koža, stil i boja su slični.

Kombinacija je namenjena onima koji cene funkcionalne i praktične modele novčanika ali ne žele da odstupe od moderniije varijante i stila. Veliki kožni novčanik King je više klasičan model ali ga plava brušena koža čini atraktivnim i za mlađe kupce, posebno u kombinaciji sa plavim brušenim kaišem za farmerice. Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima kojima je dosadila crna kombinacija i koji žele da usklade kaiš i novčanik sa plavim farmericama.

Na fotografijama je veliki muški kožni novčanik King plavi brušeni. Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je muški kožni kaiš za farmerice Jeans. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Veliki kožni novčanik King.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina