Veliki crni kožni novčanik i kaiš za farmerice sa dva crna štepa

6.000,00  RSD 6.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki crni kožni novčanik i kaiš za farmerice sa dva crna štepa


Idealna kombinacija za svakoga ko voli klasične odevne kombinacije. Muški kožni novčanik King i kaiš za farmerice sa dva crna štepa su odličan izbor za ozbiljnije muškarce. Novčanik je maksimalno funkcionalan i predstavlja omiljen model svih koji vole klasične modele novčanika. 

Kao poklon, ova dva proizvode treba nameniti muškarcima preko 30 godina. 


Na fotografijama je veliki muški kožni novčanik King crni. Sve muške kožne novčanike u crnoj boji, možete pogledati na ovom linku: crni muški kožni novčanici.

Na fotografijama je muški kožni kaiš za farmerice sa dva crna štepa. Sve muške kožne kaiševe u crnoj boji možete pogledati na ovom linku: crni muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Veliki kožni novčanik King.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina