Veliki braon brušeni kožni novčanik i kaiš

6.000,00  RSD 6.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Veliki braon brušeni kožni novčanik i kaiš


Ova kombinacija kožnog kaiša i kožnog novčanika se u velikoj meri slaže iako nije ista koža, stil i boja su slični. Tamno braon brušeni kaiš i braon brušeni novčanik su idealna kombinacija za svakoga ko ne voli crne predmete od kože i voli da se vidi da je nešto što nosi od prirodne kože. Braon brušena koža je po izgledu najpribližnija onome što laici od kože očekuju u vizuelnom smislu. Jednom rečju, braon brušena koža "vrišti" da je prirodna koža.  

Kombinacija je namenjena onima koji cene funkcionalne i praktične modele novčanika i neobične modele kaiševa (crveni štep, žljeb...).  

Na fotografijama je veliki muški kožni novčanik King braon brušeni. Sve muške kožne novčanike u braon boji, možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni novčanici.

Na fotografijama je Kožni kaiš za farmerice braon crveni. Sve muške kožne kaiševe u braon boji možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Veliki kožni novčanik King.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina