Velika ručna kožna torba i mali novčanik

8.080,00  RSD 8.640,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Velika ručna kožna torba i mali novčanik


Elegantna i pre svega funkcionalna torba sa više pregrada i minimalistički kožni novčanik su kombinacija za muškarca koji drži do sebe. U torbicu ovakvog tipa staje sve. Dva zasebno odvojena prostora sa pregradom i dodatni džep sa prednje strane su garant da onaj koji je nosi neće imati viška stvari koje ne može da smesti u torbu. Oba artikla su rađena od iste crne teleće kože pa je slaganje potpuno. Mali novčanik je bez odeljka za gvozdeni novac ali sa više pregrada za plastična dokumenta. Zbog crne srednje sjajne kože, crna kožna galanterija je lako uklopiva sa bilo kojom elegantnom odevnom kombinacijom.


Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od crne boks kože treba poklanjati osobama koje preferiraju elegantan stil. 


Više fotografija i detaljan opis kožne torbe možete pogledati na ovom linku: Ručna kožna torba sa više pregrada Superior crna

a novčanik na ovom: 100% kožni minimalistički novčanik crni


Sve kožne torbice koje se nose u ruci, možete pogledati na ovom linku: RUČNE KOŽNE TORBICE

a crne kožne novčanike na ovom: Muški crni kožni novčanici


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.


Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina