Torba za laptop koža šoteks crna

8.990,00  RSD 11.990,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Moguća rezervacija

Opis

Torba za laptop koža šoteks crnaSpecifikacija:

  • spoljašnje dimenzije torbe merene bez rukohvata 31cm (dubina) x 40cm (širina) x 6,5cm (debljina), dimenzije džepova od šoteksa sa prednje strane 22,5cmx17cm, dubina glavnog korisnog dela torbe mereno od dna do zipa 26cm, dimenzije unutrašnjeg džepa na zip uz spoljni zid torbe 16cm (dubina) i 22cm (širina), dimenzija spoljašnjeg džepa sa zadnje strane torbe 20cm (dubina) x 26cm (širina).
  • torba je dovoljne veličine za nošenje laptopa do 15 inča (širina laptopa do 37cm) ali i veće količine dokumentacije i sl.
  • maksimalna dužina platnenog kaiša na podešavanje 140cm. Mogućnost skidanja kaiša sa torbe.
  • težina torbe 900 g


Laptop torba je dostupna u tri boje: braon koža crni šoteks, plava koža crni šoteks, crna koža crni šoteks


Laptop poslovna torba ovog tipa je namenjana svakome ko ima potrebu za nošenjem prenosivog računara ili dokumentacije a pritom ne želi da odstupi od modernog stila. Maksimalno funkcionalna sa zanimljivom kombinacijom kože i šoteksa uvek predstavlja diskretan ali veoma značajan doprinos utisku onoga ko je nosi. Kombinovanjem najkvalitetnije prirodne kože i ultra lakog ali čvrstog i nepromočivog materijala kao što je šoteks, dobila se laka poslovna torba (900 g)


Poručivanje je moguće izvršiti putem:

Webshopa:  www. sveodkoze. rs    

Telefona: (Poziv, SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca bilo gde u Srbiji u roku od 1 - 2 radna dana. Poslovna laptop torba se plaća pouzećem kuriru brze pošte. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina