Tanki tamno braon kožni novčanik bez kopče

2.900,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Tanki tamno braon kožni novčanik bez kopče


  • dimenzije zatvorenog novčanika: 11,8cm x 9,3cm. Novčanik je uobičajenih srednjih dimenzija ali je nešto tanji jer nema odeljak za fotografije i dodatnu klapnu za kartice. Jednostavan i praktičan kožni novčanik na preklop i sa kopčom (cuferom, drikerom)
  • novčanik je dostupan u varijanti sa i bez drikera / kopče
  • pregrada na sredini odeljka za papirni novac, prostor za gvozdeni novac na zip, 4 slota za kartice, dva skrivena duboka dela ispod dela za kartice i dela za gvozdenjake
  • svi kožni novčanici na našem sajtu, pa i ovaj model, su rađeni isključivo od teleće prirodne kože. Kožu karakteriše ujednačena tamno braon boja i ujednačena hrapava teksture bez nepravilnosti
  • maksimalno pouzdani domaći zip (rajsferšlus) i driker, italijanska koža
  • svaki novčanik se šalje u transportnoj natur kartonskoj kutijici ili po zahtevu kupca u besplatnoj ukrasnoj kutijici


Model novčanika bez dodatnih klapni i bez prostora za fotofrafije je izraz potrebe kupaca za krajnje jednostavnim i što tanjim novčanikom koji u sebi neće imati ništa suvišno i nepotrebno. Novčanici ovog tipa su pogodni za nošenje u džepu sakoa i pantalona pogotovo ako se radi o modelu bez kopče. 

 

Poručivanje kožnih novčanika je moguće izvršiti putem:

Webshopa: www.sveodkoze.rs    

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)  

BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Novčanik se isporučuje na adresu kupca u roku od 1 - 2 radna dana. Plaćanje je pouzećem kuriru brze pošte ili platnom karticom pre slanja artikla. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina