NOVO
6%

Tanki plavi muški novčanik i plavi kaiš

 5.200,00 RSD  5.580,00 RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Tanki plavi muški novčanik i plavi kaiš 


"Jaka" plava boja novčanika i umerena i tamna bez sjaja boja kaiša nisu idealno ukomponovane ali su modeli sličnog stila pa i ova kombinacija predstavlja naš izbor za poklon. Dva proizvoda od kože koja predstavljaju idealan poklon za nekoga ko je prezasićen crnom kombinacijom novčanika i kaiša. Ovakav novčanik je namenjen onima koji više vole novčanike bez kopče i koji nose novčanik u zadnjem džepu pantalona ili u sakou. 

Kao poklon, kožna galanterija od sjajne boks kože predstavlja dobar izbor za osobe koje teže eleganciji.

Novčanik je modernog dizajna i srednje veličine.

Na fotografijama je tanki muški kožni novčanik sa dodatkom za kartice plavi. Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je univerzalni muški kožni kaiš teget. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Tanki muški kožni novčanik sa dodatkom za kartice.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina