Tanki plavi brušeni muški novčanik i plavi brušeni kaiš za farmerice

5.180,00  RSD 5.680,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Tanki plavi brušeni muški novčanik i plavi brušeni kaiš za farmerice


Ova kombinacija novčanika i kaiša je idealno usklađena jer su oba artikla namenjena mlađim kupcima što zbog modela, što zbog tamno plave brušene kože. Koža od koje su rađeni nije ista, jer se kaiševi rade od deblje goveđe kože a novčanici od tanje teleće prirodne kože. Ovo je odličan izbor za svakog muškarca koji ne nosi novčanik sa kopčom i koji je navikao da novčanik nosi u džepu farmerica, pantalona ili sakoa. Svaka brušena koža je koža bez sjaja a proizvodi od nje nisu elegantni i namenjeni su za svakodnevno nošenje. Kao poklon, kožnu galanteriju od brušene kože ne treba poklanjati ukoliko se teži eleganciji.

Novčanik je modernog dizajna i srednje veličine.

Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima kojima je dosadila crna i braon kombinacija i koji žele da usklade kaiš i novčanik sa plavim farmericama.

Na fotografijama je tanki muški kožni novčanik sa dodatkom za kartice plavi brušeni. Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je muški kožni kaiš za farmerice Jeans. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Tanki muški kožni novčanik sa dodatkom za kartice.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina