Tamno braon kožni novčanik i kožni kaiš

5.610,00  RSD 6.170,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Tamno braon kožni novčanik i kožni kaiš


Kombinacija ovog modela novčanika i kaiša je idealno usklađena po boji i po stilu i više je elegantna nego sportska. Koža od koje su rađeni nije ista, jer se kaiševi rade od deblje goveđe kože a novčanici od tanje teleće prirodne kože. 

Novčanik je modernog dizajna i manji od klasičnih modela muških novčanika ali i dalje sasvim fukcionalan.

Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima kojima je dosadila crna kombinacija i koji vole tamno braon kožne proizvode.

Na fotografijama je muški kožni novčanik 6 tamno braon. Sve muške kožne novčanike u braon boji, možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni novčanici.

Na fotografijama je kaiš od boks kože za pantalone i farmerice Brando. Sve muške kožne kaiševe u braon boji možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Kožni novčanik 6.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina