Tamno braon brušeni novčanik i kaiš za farmerice

 5.590,00 RSD  5.970,00 RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Tamno braon brušeni novčanik i kaiš za farmerice


Ova dva proizvoda predstavljaju idealan poklon jer su po stilu jako slični iako koža nije identična. Oba proizvoda su odličan izbor za mlađeg muškarca koji ne voli eleganciju. Mladalački model novčanika od tamno braon brušene kože u kombinaciji sa brušenim kaišem za farmerice je idealan za nekoga ko već ima crnu kombinaciju proizvoda ili preferira braon kožu.  PS ipak je najlepša koža u svojoj prirodnoj braon boji.

Na fotografijama je kožni novčanik 6 tamno braon brušeni. Sve muške kožne novčanike u braon boji, možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni novčanici.

Na fotografijama je Tamno braon kaiš za farmerice Bronx. Sve muške kožne kaiševe u braon boji možete pogledati na ovom linku: braon muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Kožni novčanik 6.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina