Ručna torbica koža platno plava

4.390,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Ručna torbica koža platno plava 


Faretti ručna kožna torbica od prirodne plave kože i plavog šoteksa (impregnirano - nepromočivo platno) je izaraz potrebe da se napravi model koji će po ceni ali i po kvalitetu odgovoriti na pitanje: Gde sa stvarima koje su nam neophodne a svakim danom ih je sve više? Novčanik, futrola za kartice i naočare, nekada i dva mobilna telefona, ključevi od auta i stana, maramice i sl., nemaju gde, pogotovo u toku letnjih meseci kada se broj funkcionalnih džepova drastično smanjuje a oblačenje svede na kratke pantalone.

Maksimalno funkcionalna, sa dodatnim sigurnim džepom na zip u unutrašnjem delu torbice, ali i sa dodatnom pregradom u unutrašnjem delu gde može stati nešto bitno što se ne sme izgubiti. Ovaj model ima i dva džepa sa spoljašnje strane torbice koji omogućavaju "brzo potezanje" telefona. 

Na kraju, ovaj model, za razliku od drugih, ima i kožni rukohvat sa zadnje strane koji omogućava sigurnije nošenje torbice i sprečava ispadanje iz ruke (fotografija 8).

Faretti tašna je dostupna u 3 boje: crna koža i crni šoteks, plava koža i plavi šoteks i braon koža i crni šoteks.

Po zahtevu kupca, uz torbicu je moguće dobiti i ukrasnu kesice sa logoom www.sveodkoze.rs


Specifikacija:

  • dimenzije torbice: 24x15x7cm
  • džep na zip sa prednje strane (dubina 10 cm širina 20cm) i džep na čičak sa zadnje strane. Oba džepa su istih dimenzija.
  • u glavnom prostoru i džep na zip (šnjir/rajsferšlus) dubine 10cm širine 20cm.  i dodatna pregrada sa ojačanjem bez zipa 
  • kaiš za nošenje oko ruke na skidanje i rukohvat od kože za lakše nošenje torbice

 

Poručivanje:

Webshop: www.sveodkoze.rs    

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)  

BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca u roku od 1 - 2 radna dana. Ručna torbica koža platno se plaća pouzećem kuriru brze pošte ili platnom karticom pre slanja artikla. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina