Plavi kožni novčanik i plavi kožni kaiš

5.610,00  RSD 6.170,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Plavi kožni novčanik i plavi kožni kaiš 


Koža od koje su rađena ova dva artikla nije ista. Koža od koje je rađen novčanik je intenzivnije plave boje i sa sjajem dok je kaiš od tamnije plave boje i bez sjaja. Ipak, proizvodi se po stilu slažu i zajedno predstavljaju atraktivan izbor za poklon.

Kombinacija je namenjena onima koji cene modernije i manje klasične modele novčanika. Kožni novčanik 6 je moderniji model a plava glatka i sjajna boks koža ga čini i elegantnijim i atraktivnijim od npr. istog crnog novčanika. Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima koji ne žele da nose crnu kombinaciju i koji cene elegantnije proizvode.

Na fotografijama je muški kožni novčanik 6 plavi. Sve boje u kojima trenutno imamo ovaj model novčanika možete pogledati na: kožni novčanik 6


Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je univerzalni muški kožni kaiš za farmerice i pantalone teget. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina