Plavi brušeni kožni novčanik i plavi kožni kaiš za farmerice

5.610,00  RSD 6.170,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Plavi brušeni kožni novčanik i plavi kožni kaiš za farmerice


Kombinacija ovog modela novčanika i kaiša je idealno usklađena jer su oba artikla namenjena mlađim kupcima što zbog modela, što zbog tamno plave brušene kože. Koža od koje su rađeni nije ista, jer se kaiševi rade od deblje goveđe kože a novčanici od tanje teleće prirodne kože. 

Novčanik je modernog dizajna i manji od klasičnih modela muških novčanika ali i dalje sasvim fukcionalan.


Ovaj izbor novčanika i kaiša za poklon je namenjan onima kojima je dosadila crna i braon kombinacija i koji žele da usklade kaiš i novčanik sa plavim džinsom.

Na fotografijama je muški kožni novčanik 6 plavi brušeni. Sve muške kožne novčanike u plavoj boji, možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni novčanici.

Na fotografijama je muški kožni kaiš za farmerice Jeans. Sve muške kožne kaiševe u plavoj boji možete pogledati na ovom linku: plavi muški kožni kaiševi.


Novčanik je dostupan u nekoliko boja. Detaljnije o ovom modelu i o bojama u kojima ga radimo na ovom linku: Kožni novčanik 6.

 

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina