Muška tašna na ruku Praktik crna reljef - crna hrapava toplomerka

5.290,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Muška tašna na ruku Praktik crna reljef - crna hrapava toplomerka  • dimenzije torbice: 21,5cm x 15cm x 7cm. Dimenzija dva spoljašnja džepa: 11cm x 16cm 
  • torbica je rađena od najkvalitetnije teleće crne reljef / hrapave kože - koža je ujednačene mat (bez sjaja) boje i ujednačene teksture bez većih nepravilnosti
  • najpraktičniji model ručne kožne tašne sa dva džepa na rajsferšlus sa strane i glavnim delom sa dva dodatna džepa na rajsferšlus u unutrašnjem delu torbice. Samostojeća toplomerka bez obeležja ili logoa proizvođača na vidljivom delu torbice. Idealna je za one koji imaju potrebu za više odvojenih prostora i koji cene što kod ove torbice mogu u svakom trenutku znati gde su: telefon, novčanik, futrola za kartice, maramice, ključevi i sl. Tašna se može nositi u ruci ili ispod pazuha - toplomerka.
  • domaća proizvodnja ručni rad (hand made, znak otvorene ruke)
  • dostupne boje: crna, crna reljef, braon brušena, brušena, braon melirana i tamno braon
  • maksimalno pouzdani domaći zipovi i postava (celom širinom torbice)
  • po zahtevu kupca, uz torbicu je moguće dobiti i ukrasnu kesice sa logoom SVEODKOZE.RS.

 

Poručivanje:

Webshop: www.sveodkoze.rs    

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)  

BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca u roku od 1 - 2 radna dana. Ručna kožna torbica - toplomerka se plaća pouzećem kuriru brze pošte ili platnom karticom pre slanja artikla. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina