Kožni ženski novčanik Ekskluziv plavi Mistik

4.490,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Ograničene zalihe

Opis

Kožni ženski novčanik Ekskluziv plavi Mistik


  • dimenzije zatvorenog novčanika: 17,5cm x 10cm (veći ženski kožni novčanik sa više pregrada za papirni novac)
  • dimenzije rasklopljenog novčanika: 31cm x 17,5cm
  • 7 slotova za kartice, dva odeljka za fotografije i čak 5 odvojenih prostora za papirni novac. Novčanik poseduje i odeljak za gvozdeni novac na zip po sredini novčanika kao i jednu veću skrivenu pregradu.
  • novčanik je dostupan u više boja i kožnih dezena: crveni karmin, Monro crveni, crveni, crni, braon zmija, braon klasik, crni kroko, bordo, plavi Mistik, bordo koral, braon kroko...
  • novčanik je rađen od prirodne teleće teget plave kože sem frontalnog dela koji je od prirodne mistik print kože
  • italijanska prirodna koža i pozamanterija, proizvodnja Cobra Leather
  • novčanik kupcu stiže u transportnoj kartonskoj natur kutijici ili u ukrasnoj crvenoj poklon kutijicu ukoliko je kupac zatraži


Kožni ženski novčanik Ekskluziv plavi Mistik je jedinstven po svom neobičnom dizajnu i velikom broju pregrada za papirni novac ali i po preglednosti i praktičnosti. Moderan i neobičan novčanik većih dimenzija namenjen je svim ženama koje vole da odstupe od klasičnog stila ali i da sa novčanikom dobiju jednostavnost manipulisanja plastičnim karticama i novcem. Vrhunska izrada, moderan dizajn i pravilan izbor atraktivnih prirodnih koža čine ovaj novčanik poželjnim kako za poklon tako i kod žena koje ga rado kupuju za sebe.


Proizvode od kože je moguće poručiti putem:

Webshopa: www.sveodkoze.rs    

Telefona: (Poziv, SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca bilo gde u Srbiji u roku od 1 - 2 radna dana. Proizvod se plaća pouzećem kuriru brze pošte. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina