Kožni ženski novčanik Ekskluziv Monro crveni

4.490,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Kožni ženski novčanik Ekskluziv Monro crveni  • dimenzije zatvorenog novčanika: 17,5cm x 10cm (veći ženski kožni novčanik sa mnogo pregrada)
  • dimenzije rasklopljenog novčanika: 31cm x 10cm
  • 7 slotova za kartice, dva odeljka za fotografije i čak 5 odvojenih prostora za papirni novac. Novčanik poseduje i odeljak za gvozdeni novac na zip kao i jednu veću skrivenu pregradu.
  • novčanik je dostupan u nekoliko boja i kožnih dezena: bordo koral, crveni karmin, kroko karmin, šareni  - galant, Monro crveni, klasik braon, antik crveni, braon zmija i crni..... u zavisnosti od dostupnosti kože.
  • novčanik je u celosti rađen od najfinije crvene Monro teleće kože i sa kroko print prirodnom kožom na frontalnom delu i na klapni novčanika. Obe kože su ujednačene teksture i boje
  • italijanska prirodna koža, domaća proizvodnja - Cobra Leather - i domaća pozamanterija, 
  • novčanik kupcu stiže u transportnoj kartonskoj natur kutijici ili u ukrasnoj crvenoj poklon kutijicu ukoliko je kupac zatraži


Kožni ženski novčanik Ekskluziv Monro crveni je jedinstven po svom neobičnom dizajnu i velikom broju pregrada za papirni novac ali i po preglednosti i praktičnosti. Moderan i neobičan novčanik većih dimenzija namenjen je svim ženama koje vole da odstupe od klasičnog stila ali i da sa novčanikom dobiju jednostavnost manipulisanja plastičnim karticama i novcem. Vrhunska izrada, moderan dizajn i pravilan izbor atraktivnih prirodnih koža čine ovaj novčanik poželjnim kako za poklon tako i kod žena koje ga rado kupuju za sebe. Novčanici rađeni od Monro crvene kože su novčanici naglašene ženstvenosti.


Poručivanje:

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Web prodavnica: www.sveodkoze.rs  non stop

Vreme dostave:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: POUZEĆEM (kuriru brze pošte) ili platnom karticom pre slanja artikla.

Dostava / poštarina: besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina