Konjak ručna kožna torba i mali novčanik

8.080,00  RSD 8.640,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Konjak ručna kožna torba i mali novčanik


konjak braon elegantna i pre svega funkcionalna ručna torba sa više pregrada i minimalistički kožni novčanik su kombinacija za muškarca koji drži do sebe. Kožna galanterija u ovoj boji je posebno elegantna i poklanja se osobama koje ne vole crne odevne ombinacije ili već imaju slične proizvode u crnoj boji. 

Dva zasebno odvojena prostora sa pregradom i dodatni džep sa prednje strane su garant da onaj koji je nosi neće imati viška stvari koje ne može da smesti u torbu. Oba artikla su rađena od iste konjak braon teleće kože pa je slaganje potpuno. Mali novčanik je bez prostora za gvozdeni novac ali sa devet pregrada za plastična dokumenta. 


Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od ovakve svetlo braon boks kože treba poklanjati osobama koje preferiraju elegantan stil i imaju uz čega da usklade ovu kombinaciju.


Više fotografija i detaljan opis kožne torbe možete pogledati na ovom linku: Ručna kožna torba sa više pregrada Superior svetlo braon - boja konjaka

a novčanik na ovom: 100% kožni minimalistički novčanik svetlo braon


Sve kožne torbice koje se nose u ruci, možete pogledati na ovom linku: RUČNE KOŽNE TORBICE

a braon kožne novčanike na ovom: Braon muški kožni novčanici


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.


Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina