NOVO
6%

Elegantna braon ručna toplomerka i braon novčanik

8.000,00  RSD 8.580,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Elegantna braon ručna toplomerka i braon novčanik


Ovaj model ručne kožne tašne je elegantan i namenjen je onima koji vole boju kože i nose braon elegantne cipele. Kožni proizvodi rađeni od braon boks teleće kože su elegantni i namenjeni onima koji ne vole crne odevne kombinacije. Koža od koje je rađen novčanik može za nijansu odstupiti u boji od torbice jer se radi od prirodnom materijalu tj. prirodnoj telećoj koži.. 

Ovaj set je idealan za muškarca koji nosi mobilni telefon, maramice, novčanik, ključeve od auta i ostale stvari koje su neophodne savremenom muškarcu. Tašna - toplomerka je  praktična a pregrade i džepovi pregledni.

Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od klasik braon boks kože treba poklanjati osobama koje preferiraju egantan stil oblačenja.

Na fotografijama je uspravni model novčanika koji preporučujemo mlađim osobama jer se ne radi o velikom klasičnom muškom novaniku.


Detaljniji opis i više fotografija torbice, možete pogledati na ovom linku: Muška tašna na ruku Praktik braon klasik - braon klasik toplomerka


Sve trenutno raspoložive boje ovog modela možete pogledati na ovom linku: Muška tašna na ruku Praktik


Na fotografijama je uspravni kožni novčanik bez kopče klasik braon


Sve muške kožne novčanike možete pogledati na ovom linku: muški kožni novčanici

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.


Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina