Crni kožni držač za kartice i crni univerzalni kaiš

4.380,00  RSD 4.940,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Crni kožni držač za kartice i crni univerzalni kaiš


Set je namenjena onima koji žele da za manje novca poklone efektnu kombinaciju proizvoda kod koje je mogućnost greške u odabiru i nepoklapanja sa ukusom onoga ko poklon prima, minimalna. Jednostavno, svakome treba crni kožni kaiš i tanka futrola za kartice i papirni novac. 

Futrola za kartice tj. držač za kartice je idealan za muškarce koji ne nose gvozdeni novac i više plaćaju karticama nego papirnim novcem. Držač je odraz minimalističkog stila muškarca i namenjen je onima koji ne vole klasične velike muške novčanike. Idealan je za nošenje u džepu odela ili farmerica.

Na fotografijama je muški kožni kaiš univerzalni crni sa štepom. Sve muške kožne kaiševe u crnoj boji možete pogledati na ovom linku: crni muški kožni kaiševi.


Na fotografijama je manji crni držač za kartice. Sve futrole za kartice možete pogledati na ovom linku: kožne futrole za kartice.


Kao poklon, sa izborom ovog seta je teško pogrešiti. U vremenu plastičnih dokumenata i bezgotovinskog plaćanja, svima je potreban holder za kartice i crni kožni kaiš.  


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina