Crna ručna superior torbica i crni kaiš sa pločicom

7.990,00  RSD 8.590,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Crna ručna superior torbica i crni kaiš sa pločicom


Krajnje elegantna torbica i kaiš sa niklovanom pločicom je kombinacija za muškarca koji drži do sebe i svakodnevno se elegantno oblači. U torbicu ovakvog tipa staje sve. Dve zasebno odvojena prostora sa pregradom i dodatni džep sa prednje strane su garant da onaj koji je nosi neće imati viška stvari koje ne može da smesti u torbicu. Kombinacija koja nikada ne odudara, jer crni kaiš i torbica idu ruku pod ruku i slažu se sa bilo kojom elegantnom odevnom kombinacijom.

Koža od koje je rađen novčanik je vizelno slična sa kožom od koje je torba iako se torbice i novčanici ne rade od iste kože. 


Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od crne boks kože treba poklanjati osobama koje preferiraju elegantan stil. 


Na fotografijama je Ručna kožna torba sa više pregrada Superior crna

i  Kožni kaiš sa niklovanom pločicom


Sve kožne torbice koje se nose u ruci, možete pogledati na ovom linku: RUČNE KOŽNE TORBICE

a kaiševe sa pločicom na ovom linku:KOŽNI KAIŠEVI SA PLOČICOM


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.


Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina