Crna ručna kožna tašna i manji crni novčanik

6.920,00  RSD 7.480,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Crna ručna kožna tašna i manji crni novčanik


Praktična kombinacija za svakoga ko ima potrebu za nošenjem ručne tašne i više kartica. Ovaj Praktik model je baš "praktik" sa više odvojenih džepova i pregrada gde sve potrebno staje na svoje mesto. Idealan je model za muškarca koji nosi dva telefona, ključeve, maramice, novčanik, notes i sl. Novčanik je sasvim usklađen sa torbom i namenjen je onima koji nose više kartica i papirni novac (nema prostor za gvozdeni novac). Koža od koje su rađena oba modela je identična (koliko prirodna koža može biti identična).

Tašna je nam namenjena nekome ko ne želi da nosi torbice preko ramena a ima potrebu da sve što je neophodno nosi na jednom mestu.

Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožna galanterija od crne kože je najsigurniji izbor bez obzira na stil i afinitete.

Na fotografijama je Kožni novčanik za 12 kartica i papirni novac CRNI koji preporučujemo svakome ko ne nosi gvozdeni novac a ima potrebu za više plastičnih kartica.

Na fotografijama je Muška tašna na ruku Praktik crna - crna toplomerka


Sve trenutno raspoložive boje ovog modela možete pogledati na ovom linku: Muška tašna na ruku Praktik


Sve muške kožne novčanike možete pogledati na ovom linku: muški kožni novčanici


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina