Crna poslovna torba od prirodne kože

9.990,00  RSD 12.990,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Moguća rezervacija

Opis

Crna poslovna torba od prirodne kože


Specifikacija:

  • spoljašnje dimenzije torbe merene bez rukohvata 31cm (dubina) x 38cm (širina) x 6,5cm (debljina), dimenzije džepova sa prednje strane torbe 20cmx19cm, dubina glavnog korisnog dela torbe mereno od dna do zipa 26cm, dimenzije unutrašnjeg džepa na zip uz spoljni zid torbe 16cm (dubina) i 22cm (širina), dimenzija spoljašnjeg džepa sa zadnje strane torbe 20cm (dubina) x 26cm (širina).
  • torba je dovoljne veličine za nošenje laptopova do 15 inča (širina laptopa do 37cm) ali i veće količine dokumentacije i sl.
  • maksimalna dužina platnenog kaiša na podešavanje 140cm. Mogućnost skidanja kaiša sa torbe.
  • težina torbe 1,250 (g)


Ova poslovna torba je dostupna u dve boje kože braon i crna ali i u kombinaciji koža šoteks. Torba je rađena isključivo od debele goveđe kože pa je i nešto teža od poslovnih torbi koje su istog tipa ali su rađene od drugih materijala. Kao kriterijum za odabir kože za ovaj model poslovne torbe se uzima debljina i kvalitet te se od ove torbe traži dugovečnost i postojanost. Prirodna debela goveđa koža koja se koristi za izradu ovog modela je uvek neujednačene boje, neujednačene teksture i sa znacima da se radi od prirodnoj koži a to su nepravilnosti i neujednačenosti teksture i boje. Koža nije savršen materijal u smislu jednobraznosti i ujednačenosti materijala, ali je najpostojanijjii i verovatno najlepši materijal za izradu galanterije, torbi, kožnih jakni isl. 


Ovaj model se radi i u kombinaciji koža šoteks (impregnirano - nepromočivo platno).Poručivanje je moguće izvršiti putem:

Webshopa:  www. sveodkoze. rs    

Telefona: (Poziv, SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca bilo gde u Srbiji u roku od 1 - 2 radna dana. Poslovna laptop torba se plaća pouzećem kuriru brze pošte. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina