Crna muška torbica i crni novčanik

7.830,00  RSD 8.390,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Crna muška torbica i crni novčanikCrna torbica preko ramena od prirodne kože i impregniranog platna (šoteks) i tanki crni reljef novčanik sa kopčom su po stilu dva slična artikla. Oba su namenjena za svakodnevno nošenje uz farmerice ili trenerke. Prirodna kože od koje su delovi torbice i novčanik su po teksturi i boji isti pa su oba proizvoda idealno usklađena. Tanka / pljosnata forma torbice je izuzetno praktična i izuzetno tražena kod muškaraca koji već duže vreme nose torbice i ne žele glomazne torbice koje smetaju pri nošenju.


Detaljan opis i više fotografija torbice možete pogledati na ovom linku Crna muška torbica preko ramena od prirodne kože i platna


Torbica je dostupna i u plavoj i braon boji - pogledati link: Muška torbica preko ramena od prirodne kože i platna


Detaljniji opis i više fotografija novčanika, možete pogledati na ovom linku: Tanki crni reljef kožni novčanik sa kopčom


Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Pozovite nas: 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.

  maestro   mastercard   Visa dina