Brušena ručna toplomerka i brušeni novčanik

7.480,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Brušena ručna toplomerka i brušeni novčanik


Ovaj model ručne kožne tašne nije preterano elegantan i zbog brušene kože od koje je rađan, pogodan je za svakodnevno nošenje. Brušena koža je po boji izrazito nejednaka i namenjena je onima koji hoće da se po izgledu izdvoje i da budu zapaženi. Teško da se torba od ove kože slaže sa bilo čim što osoba za koju se kupuje ima u svom garderoberu. Koža od koje je rađen novčanik je identična sa kožom od koje je torba. 

Izbor proizvoda rađenih od brušene kože je idealan za one koji vole da se vidi da nose stvari od prirodne kože jer je  brušena koža takva da je i laicima jasno da se radi o prirodnoj koži. Ovaj set je idealan za muškarca koji nosi dva mobilna telefona, maramice, masku, novčanik, ključeve od auta i ostale stvari koje su neophodne savremenom muškarcu. Tašna - toplomerka je  praktična a pregrade i džepovi pregledni.

Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od brušene kože treba poklanjati osobama koje preferiraju sportski stil.


Na fotografijama je novčanik model 6 koji preporučujemo mlađim osobama jer se ne radi o velikom klasičnom muškom novaniku.

Na fotografijama je muška tašna na ruku Praktik brušena - brušena toplomerka


Sve trenutno raspoložive boje ovog modela možete pogledati na ovom linku: Muška tašna na ruku Praktik


Na fotografijama je Kožni novčanik 6 brušeni. Sve muške kožne novčanike možete pogledati na ovom linku: muški kožni novčanici

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina