Braon ručna kožna torbica Master

11.690,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Braon ručna kožna torbica Master


Namenjena onima koji žele da ostave utisak, poslovnim ljudima koji ne žele da nose torbice preko ramena, onima kojima je bitno  da sve neophodno bude na jednom mestu ili nose veliki broj kartica. Ručna Master torbica je manja tvrda toplomerka, za nošenje u ruci ili ispod pazuha. Torbica tvrde forme, bez tekstilnih delova u unutrašnjem delu i sa kožnom trakom za sigurnije nošenje u ruci. Iako je manja, u njoj se može nositi sve neophodno, telefon, novac ili ceo novčanik, ključevi, plastične kartice i gvozdeni novac. Vrhunska izrada, metalni zipovi, najkvalitetnija braon reljef prirodna koža ali i originalan model će svakome ko je bude nosio stvoriti sklonost da uvek traži sličan ili isti model. Master je master jer ima praktično neograničen rok trajanja zahvaljujući vrhunskoj izradi ali i tome što je u celosti od prirodne kože bez tekstila. Master ručna torbica je dostupan u braon i u crnoj boji.


Braon hrapava / reljef prirodna koža od koje je rađena torbica je pravilne teksture, ujednačene smeđe boje i srednje debljine. Maksimalno pouzdani rajsferšlus bez tekstilnih delova u unutrašnjem delu torbice.

Po zahtevu kupca, uz torbicu je moguće dobiti i ukrasnu kesicu sa logoom SVEODKOZE.RS.


Specifikacija:

  • dimenzije torbice: 22x13x4,5cm
  • kožna pregrada za gvozdeni novac ili kartice deli torbicu na dva dela
  • po jedna pregrada u unutrašnjem delu na zidovima torbice pogodna za nošnje papirnih novčanica
  • ukupno 16 odeljaka - slotova za kartice ili vizit karte u kojima po potrebi može da se nosi i po 2 kartice
  • dodatna pregrada idealna za nošenje telefona u srednjem delu
  • džep bez zipa za nošenje ključeva i sl.
  • kožna unutrašnjost torbice bez korišćenja platna za postavu

 

Poručivanje:

Webshop: www.sveodkoze.rs    

Srbija - 060 021 027 6 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)  

BiH  - 065 367 147 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp), svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca u roku od 1 - 2 radna dana. Velika ručna kožna torba se plaća pouzećem kuriru brze pošte ili platnom karticom pre slanja artikla. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina