Braon melirana ručna kožna tašna i novčanik

8.100,00  RSD 8.670,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Na zalihama

Opis

Braon melirana ručna kožna tašna i novčanik


Ovaj model ručne kožne tašne nije preterano elegantan i zbog braon melirane (brušene) kože od koje je rađan, pogodan je za svakodnevno nošenje. Braon melirana koža je po boji izrazito nejednaka i namenjena je onima koji hoće da se po izgledu izdvoje i da budu zapaženi. Teško da se torba od ove kože slaže sa bilo čim što osoba za koju se kupuje ima u svom garderoberu. Koža od koje je rađen novčanik nije identična sa kožom od koje je torba ali se po stilu uklapa i neodudara.

Izbor proizvoda rađenih od melirane braon brušene kože je idealan za one koji vole da se vidi da nose stvari od prirodne kože jer je  brušena koža takva da je i laicima jasno da se radi o prirodnoj koži. Ovaj set je idealan za muškarca koji nosi dva mobilna telefona, novčanik, ključeve od auta i ostale stvari koje su neophodne savremenom muškarcu. Torbica je izuzetno praktična a pregrade i džepovi pregledni.

Kao poklon za godišnjicu/rođendan i sl., kožnu galanteriju od brušene kože treba poklanjati osobama koje preferiraju sportski stil.


Na fotografijama je novčanik model 6 koji preporučujemo mlađim osobama jer se ne radi o velikom klasičnom muškom novaniku.

Na fotografijama je Muška tašna na ruku Praktik braon melirana - braon melirana toplomerka.


Sve boje ovog modela možete pogledati na ovom linku: Muška tašna na ruku Praktik


Na fotografijama je kožni novčanik 6 braon melirani. Sve muške kožne novčanike možete pogledati na ovom linku: muški kožni novčanici

Napomena: Kupac se ne mora ograničiti na naš izbor i na našu sugestiju, ukoliko želi da kombinuje druge boje i artikle, pomoći ćemo mu u izboru. Slobodno nas pozovite - 060 021 027 6.

Uz svaki poručeni artikal iz ove kategorije, poslaćemo vam i besplatne ukrasne kutijice za poklon.


  maestro   mastercard   Visa dina