100 % kožna futrola za kartice zelena

2.200,00  RSD
Besplatna isporuka. Kupljeni proizvod može biti vraćen ili zamenjen u roku od 14 dana. Reklamacija 2 godine. GetUrban doo nije PDV obveznik.
Moguća rezervacija

Opis

100 % kožna futrola za kartice zelena  • ova u potpunosti kožna futrola je namenjena svima koji su skloni da se vezuju za stvari koje dugo traju, stoga je idealna kao poklon jer joj je period uportrebe praktično neograničen. Proizvod je u potpunosti izrađen tradicionalnom metodom izrade.
  • futrola je od prirodne goveđe zelene RUČNO BOJENE kože (goveđeg vrata).
  • 6 (12 kartica) slotova za kartice u koje po potrebi može stati i po dve kartice tako da je ukupan broj plastičnih kartica koji se može nositi u ovom modelu 12.
  • dimenzije zatvorenog novčanika/futrole: 7 cm x 10 cm x 1,5 cm.
  • trenutno raspoložive boje: golubije siva (plava), kesten, zelena, braon zelena, crvena i narandžasta
  • artikal je u potpunosti izrađen od prirodne ručno bojene kože i konca i bez upotrebe plastičnih slotova za kartice, metalnih drikera ili drugih netradicionalnih materijala. 
  • svaka futrola / novčanik se šalje u transportnoj kartonskoj kutijici
  • po zahtevu kupca uz novčanik se BESPLATNO može dobiti i ukrasna kutijica.Fotografije kutijica.

Maksimalno funkcionalan kožni novčanik / futrola za sve neophodne plastične kartice: zdravstvenu knjižicu, ličnu kartu, platne kartice, vozačku dozvolu, lojaliti karte, članske karte itd... Futrole su izrađene po tradicionalnoj tehnologiji starih zanata i u potpunosti je HAND MADE a na osnovu sertifikata Ministarstva ekonomije Republike Srbije. Kožne futrolice su rađene od italijanske kože i ručno bojene italijanskim bojama za kožu.

Tradicionalni kvaliteni materijal kao i tradicionalne metode izrade bez upotrebe veštačkih materijala su garant trajnosti ovog novčanika za kartice i čine ga praktično neuništivim. Sva kožna galanterija koja je rađena od vegetabl kože, može imati trajnost više desetina godina.

 

Poručivanje je moguće izvršiti putem:

Webshopa: www.sveodkoze.rs    

Telefona: (Poziv, SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 8h do 21h.

Pošiljke se isporučuju na adresu kupca bilo gde u Srbiji u roku od 1 - 2 radna dana. Novčanik se plaća pouzećem kuriru brze pošte. Isporuka je besplatna.

  maestro   mastercard   Visa dina