Ne vole svi da nose torbice preko ramena i preko leđa, ne vole svi da skidaju torbice preko glave pri uslasku u auto. Za njih su ručne torbice, torbice koje se nose ispod pazuha tzv. toplomerke.

Obično manje, ali preglednije i praktičnije od torbica koje se nose preko ramena, ručne torbice su sastavni deo garderobe modernog muškaca. Gde staviti mobilni telefon, nekada i dva, novčanik, futrolu za kartice, maramice, ključeve od auta, notes ili pasoš a da se ne nosi torba preko ramena? Pa u ručnu kožnu torbicu. U ruci ili ispod pazuha, ona je neophodna jer bez nje nastaje haos, ne zna se gde je šta i da li je nešto izgubljeno. Nošenjem ove torbice, postiže se da se sve nalazi u jednom velikom, izdvojenom i preglednom džepu. Ko ima naviku da nosi torbice ovog tipa zna koliko su one praktične a za čoveka naviknutog na ove tašne i neophodne. Lako je naviknuti se na jedan model ove torbe.


Online prodavnica www.sveodkoze.rs nudi nekoliko standardnih modela kožnih ručnih torbica izuzetnog kvaliteta. Naše ručne torbice ćete nositi dugo jer su izrađene od prave kože i bićete zadovoljni modernim dizajnom i praktičnošću.

  maestro   mastercard   Visa dina