Zašto kupovati na www.sveodkoze.rs ?

Internet prodavnica www.sveodkoze.rs je online prodavnica sa najširom ponudom kožne galanterije kod nas. Ni jedna prodavnica ili bilo koja druga internet prodaja proizvoda od kože, nema tako širok asortiman. Na našem sajtu ćete naći i ono što na drugim sajtovima nema. Ukoliko tražite specifičan artikal poput pojasa za trening u teretani ili futrolu za službenu legitimaciju, uputićemo vas na proizvođača i pomoći vam da do željenog proizvoda ipak dođete.

Kupovinom preko interneta, ruši se prostorna barijera pa je sve jedno, da li ste iz Pančeva, Beograda, Novog Sada, Subotice, Kragujevca, Zrenjanina ili ste iz nekog manjeg mesta, uslovi su isti a najkvalaitetnija kožna galanterija je svima dostupna 24h 365 dana.

Online kupovinom se štedi vreme i novac i izbegava se mučna i dugotrajna potraga za odgovarajućim proizvodima, saobraćajna gužva, parkiranje, čekanje u redovima, i sl. U udobnosti svoga doma, lako i jednostavno, svaki proizvod će biti na vašoj adresi za 1 do 2 radna dana. Kako bismo sprečili nesporazume sa nekim kuririma i našim kupcima omogućili što lakšu i jednostavniju kupovinu troškove dostave mi plaćamo. Dakle, proizvod ćete platiti onoliko koliko piše na sajtu a vratiti ga ukoliko vam neodgovara, lako bez stresa i čekanja.

Proces kupovine je jednostavan i brz kao i dostava koja traje isto za Beograd, Novi Sad, Niš ili bilo koje selo na teritoriji Republike Srbije.

Ostvarivanje prava na reklamaciju je u slučaju kupovine naših kožnih proizvoda lakše ostvarivo nego prilikom kupovine u klasičnom maloprodajnom objektu jer postoji trajna evidencija da ste baš vi kupili kod nas, pa se pravo na reklamaciju ostvaruje bez obzira da li ste izgubili račun ili ga uredno čuvate.

Internet prodaja je u punom zamahu jer je lakša, brža, i sugurnija od klasične kupovine a kupovina na sajtu sveodkoze je zadovoljstvo, pitajte naše zadovoljne kupce.

Instagram: @sve_od_koze

Facebook: Kožne torbe, novčanici, kaiševi - sveodkoze.rs


Kožne torbe, kaiševi, muški i ženski novčanici

BESPLATNA ISPORUKA

100% prirodna koža

  maestro   mastercard   Visa dina