Uslovi poručivanja i reklamacija

Uslovi poručivanja i reklamacija

 

Poručivanje je moguće izvršiti putem:

1. Webshop: www.sveodkoze.rs    

2. Facebook: kozne jakne leather jackets

3. Telefona (SMS, Viber) na broj 060.021.027.6  svakog dana od 8h do 21h

Dostava na kućnu adresu većine kurirskih službi iznosi oko 220 din po paketu što se uvećava za 70 dinara naknade za troškove plaćenog odgovora . Prodajne cene su iskazane bez troškova dostave. Vreme isporuke 1-2 radna dana osim tokom državnih praznika kada se slanje paketa vrši prvog radnog dana nakon praznika ili u posebnim slučajevima kada će kupac blagovremeno biti kontaktiran i informisan o nemogućnosti isporuke porudžbine u navedenom roku. Paketi se šalju kurirskom službom po dogovoru sa kupcem. Prodavac ne snosi odgovornost za kašnjenja u isporuci nastala greškom kurirske službe.

Zamena i povrat mogući su u zakonskom roku od 14 dana i isključivo za artikle bez vidljivih tragova upotrebe.

U slučaju zamene neophodno je proizvod  upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa adresnice zajedno sa adresnicom sa kojom je paket stigao. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati izjavu o zameni u kojoj treba navesti zamenski artikal. Zamena se vrši u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. Zamena je moguća za isti ili drugi artikal.

U slučaju povrata neophodno je proizvod upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa adresnice zajedno sa adresnicom sa kojom je paket stigao. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati Izjavu o jednostranom raskidu kupoprodajnog ugovora (odustanak od kupovine) kao i broj tekućeg računa (ime, prezime i adresa vlasnika računa). Novac se vraća u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. 

U slučaju kada kupac traži i/ili prihvati preporuku prodavca za model, boju ili veličinu artikla, prodavac ne snosi odgovornost za odluku kupca te ne snosi troškove dostave u slučaju zamene ili povrata.

Prodavac ne snosi odgovornost za eventualna odstupanja boje fotografije od boje artikla uživo zbog različitih podešavanja boja tehničkih uređaja (telefona, foto aparata, monitora...) kao i različite percepcije kupaca.

Prodavac odobrava zakonom predviđenu garanciju na svu kožnu galanteriju. Rok za reklamaciju se računa od dana dostave porudžbine. O ishodu reklamacije odlučuje prodavac. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a rok za realizaciju reklamacije dodatnih 14 dana.